معمار , مهندس یا هنرمند?

معمار , مهندس یا هنرمند

یک سوال همیشگی همه معماران مهندس خوانده نشدن رشته تحصیلی آنان بوده . در این بین که با مهندسان عمران همکاری خیلی نزدیکی دارند. در این رابطه سعی داریم تا در این مقاله چرایی این موضوع را شرح دهیم.

مسیر معماران و مهندسان همیشه در حال تقاطع است زیرا در صورت نیاز یکدیگر را تکمیل و به یکدیگر کمک می کنند. نتیجه مستمر بودن این همکاری ، ساختاری شگفت انگیز یا بنایی است که برای آن مقصود ساخته شده است. با این حال ، آنها حرفه های جداگانه ای با مهارت ها و مسئولیت های منحصر به فرد دارند. مهارت ها ، وظایف و رویکردهای آنها بسیار متفاوت است.

در اینجا اختلافاتی بین هر دو وجود دارد:

یک دانشجوی معماری بیشتر کلاسهای مرتبط با هنر را مانند تاریخ معماری ، مدل سازی ساختمان ، اقلیم شناسی ، تقدیر از هنر ، تکنیک های ارائه ، جامعه شناسی در معماری ، برنامه ریزی شهری ، طراحی داخلی و بهره وری انرژی در طراحی مطالعه می کند. در حالی که برنامه درسی دانشجوی مهندسی شامل علوم ، فن آوری و ریاضیات بیشتری در موضوعاتی مانند مکانیک پایه ، مکانیک سیالات ، مقاومت مواد ، طراحی محدودیت حالت ، سازه های فلزی ، ساخت و ساز ساختمان ، طراحی بزرگراه ، راه آهن ، طراحی فرودگاه و سازه های هیدرولیکی در بین بسیاری از افراد می باشد.

شاخه های بسیاری وجود دارد که یک معمار می تواند از آن جمله می تواند به عنوان طراحی شهری ، معماری منظر ، طراحی گرافیک ، طراحی داخلی و غیره تخصص یابد. از طرف دیگر تخصص های فنی در مهندسی از جمله ساختاری ، صنعتی ، برقی ، مکانیکی و سایر موارد مختلف است

مهندسین و معماران به طور متفاوتی برنامه ریزی می شوند. معمار همیشه در طول طراحی ، کارایی مکانی و همچنین راحتی کاربر از هنر و خلاقیت استفاده می کند . از طرف دیگر ، یک مهندس عمران و تأسیسات , سیستم های مدیریت ساختمان را با در نظر گرفتن چندین ویژگی مراحل ساخت ، در سایت اجرا می کند.

یک معمار نه تنها می تواند ساختمانها را طراحی کند ، بلکه برخی از معماران تمایل دارند همه چیز را در داخل ساختمان را نیز خود طراحی کنند . از مبلمان و لوسترها گرفته تا جواهرات و کارد و چنگال. برخی دیگر با طراحی خودروهایی مانند معمار مشهور زاها حدید کار طراحی در معماری را فراتر برده اند. از طرف دیگر ، یک مهندس راه ، پل ، ماشین ، ماشین ، وسایل نقلیه ، هواپیما و بعضا ساختمان را طراحی و ساخته است.

به طور کلی میتوان گفت یک مهندس به صورت مکانیکال کار خود را انجام میدهد اما یک معمار بر اساس دید هنری و فضایی خود شروع به طراحی میکند. هرچند که هیچ یک بدون دیگری کاری را پیش نخواهند برد.

3 در مورد “معمار , مهندس یا هنرمند?”

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دفتر معماری پلان پرزنت بر آن است که تجربیات 15 ساله مفید خود را جهت ارتقاع سطح کیفی معماری و ساختمان سازی مبتنی بر دانش و تجربه در اختیار همگان قرار دهد. از این رو وبسایت معماری پلان پرزنت در بخش های طراحی نما , بازسازی و مدیریت پیمان و پیمانکاری در حال ارائه خدمات است.

Scroll to Top
اسکرول به بالا